Overal en altijd minigolf spelen met deze draagbare set.

Myminigolf is een complete set van hindernissen, golfstick(s) en bal(len), zodat je altijd en overal minigolf kan spelen. Op het grasveld, in de tuin, op de camping of thuis op de parketvloer, iedere ondergrond is geschikt. Het enige wat je moet doen is met de hindernissen een parcours op de ondergrond uitzetten en het kan spel beginnen. Elke spel is anders omdat je de volgorde van de hindernissen zelf bepaald bij het opstellen.
 
Het leuke aan minigolf is dat het voor jong en oud een aantrekkelijk en gezellig spel is. Alleen was je tot nu toe altijd afhankelijk van een minigolfbaan waarop je, mits te betalen, kon spelen. Met de Myminigolfset kun je overal en altijd minigolf spelen, bij slecht weer zelfs gewoon binnen. Het is daarom ook uitermate geschikt voor kinderfeestjes, familiereünies, buurtfeesten, op kantoor, personeelsuitjes of gewoon voor als je met vrienden iets leuks en gezelligs wil gaan doen.
 
De minigolf set is ontworpen door de Duitse designer Hannes Weber en is gemaakt uit hoogwaardige en degelijke kunststof. De golfstick is van staal en er is ook een deelbare aluminium stick verkrijgbaar. De leuke frisse kleuren en de mooie vormgeving zorgen ervoor dat je meteen zin krijgt om te gaan spelen. De kwaliteit is zeer goed, het materiaal is sterk en stevig. De set is in drie uitvoeringen verkrijgbaar telkens met 9 hindernissen. Alle sets zijn verpakt in een handige, stevige nylontas, zodat de minigolfset heel gemakkelijk overal mee naar toe te nemen is.