Gratis levering in België vanaf €69.90
Gratis ophalen in onze winkel
Ruime winkel (500m²) met eigen gratis parking

1. Verzenden
De verzendkosten voor leveringen van pakketten (kleiner dan 30 kg en waarvan de verpakking binnen de maximale afmetingen van de koerierfirma vallen)  binnen België bedragen 6,95 euro (incl. BTW). Voor grotere pakketten (meer dan 30 kg of te grote afmetingen) die niet met koerierdienst verzonden kunnen worden, maar enkel via palletzending bedragen de verzendkosten binnen België 55,00 euro (incl. BTW).
Voor Nederland is dit respectievelijk 12,95 euro (incl. BTW) en 75,00 euro (incl. BTW). 

Gratis verzending in België vanaf 69.90 euro voor pakketten kleiner dan 30 kg.

De levering gebeurt zo snel mogelijk na ontvangst van uw betaling. Voor verzending naar Nederland moet men één dag extra rekenen. 

Bij afwezigheid van de klant bij levering van zijn pakket (door koerierdienst) wordt er een bericht achtergelaten. Men zal dit pakket een tweede maal aanbieden. Indien een pakket niet in ontvangst genomen wordt na deze 2 aanbiedingen dan zal dit naar de Verkoper teruggestuurd worden. Deze kosten vallen ten laste van de Koper. Wanneer een naar ons teruggestuurde zending opnieuw moet worden verzonden, zijn wij genoodzaakt hiervoor de verzendkosten volledig in rekening te brengen.

2. Retourneren
Klanten die niet helemaal tevreden zijn, kunnen binnen de 14 kalenderdagen vanaf de levering via mail contact opnemen met Toys4kids (info@toys4kids.be) en de goederen binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering op hun kosten terug bezorgen aan Toys4kids, Blauwesteenstraat 110 J, 2550 Kontich (België).

Wanneer je ons een pakket wil terug zenden, ben je zelf verantwoordelijk voor de goede levering ervan.
Enkel artikelen die niet beschadigd en ongebruikt zijn en die zich nog in de ongeopende, originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen. 
Zorg ervoor dat de inhoud van de doos niet kan verschuiven. 
Zorg ervoor dat de doos goed is dicht gekleefd zodat de inhoud er onderweg niet kan uitvallen.

Zullen in geen geval worden teruggenomen: 
- gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen 
- artikelen waarvan de verpakking (of een deel ervan) geopend werd 
- artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt 
- artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden