Haba Gezelschapsspel Woef Woef! - 303272
Haba Gezelschapsspel Woef Woef! - 303272
Haba Gezelschapsspel Woef Woef! - 303272
Haba Gezelschapsspel Woef Woef! - 303272

Haba Gezelschapsspel Woef Woef! - 303272

Art. nr. HABA-303272
€ 12,95
Andere producten van het merk HABA
  • Beschrijving
Woef woef! In dit knotsgekke spel probeert iedereen zijn eigen hondenoren als eerste af te leggen. Maar opgelet: oor gaat altijd voor! Alleen wie goed kan onthouden welke hondenoren aan zijn oren hangen en niet vergeet deze op het juiste moment af te leggen, is de winnaar van dit spel en de beste hangoor ter wereld.
 
36 stevige hondenoren, 1 spelhandleiding.

→ Leeftijd: 5 - 99

→ Aantal spelers: 2 - 4

→ Speelduur: 10 min

Korte spelinstructies:

• Alle hondenoren verdekt mengen en elke speler vijf hondenoren als kaarten in de hand geven. De overige hondenoren verdekt als afneemstapel leggen.
• Per speler uit de eigen kaarten in de hand twee willekeurige hondenoren zoeken. De vachtkleur en het symbool van de hondenoren onthouden. Eén aan het linker- en één aan het rechteroor hangen zodat de andere spelers het symbool kunnen zien. De overige 3 hondenoren verborgen in je hand houden.
• Het bovenste hondenoor van de afneemstapel omdraaien. Een gepast hondenoor (dezelfde vachtkleur of hetzelfde symbool) neerleggen. Maar let op:oor gaat altijd voor! Eerst hondenoren van de eigen oren nemen (en uit de hand een nieuw hondenoor aan het vrije oor hangen), daarna uit de hand.
• Legt een speler een verkeerd hondenoor of een verkeerde kaart uit de hand, hoewel er een passend hondenoor aan zijn oor hangt: strafkaart nemen. Als een speler geen passend hondenoor heeft: hondenoor van de afneemstapel nemen.
• Wie als eerste het laatste hondenoor van zijn/haar oor neemt en 'Woef Woef' blaft, wint het spel.